Fontein Tuinen voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw ideale tuin!

We combineren uw wensen met onze vakkundige adviezen en creatieve ideeën.

Aanleggen van tuinen in de omgeving Deventer, Raalte en Zwolle

Tuinaanleg volgt na goedkeuring van het tuinontwerp en beplantingsplan. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, hoveniersbedrijf Fontein Tuinen realiseert of renoveert elke tuin met evenveel vakmanschap en enthousiasme.

Fontein tuinen is gevestigd in Haarle, dit is een uitstekende uitvalsbasis voor het aanleggen van tuinen in de omgeving Deventer, Raalte en Zwolle.

tuinaanleg

Activiteiten tuinaanleg en tuinrenovatie

Bij de aanleg van een nieuwe tuin of bij tuinrenovatie kunnen diverse activiteiten aan bod komen, waaronder grondwerk, beplanting, bestrating, verlichting, waterpartijen, beregeningsinstallatie en bouwwerken.

Grondwerk

De basis van tuinaanleg is het grondwerk. Door graafwerkzaamheden brengen we de grond van uw nieuwe tuin in een optimale conditie voor de beplanting, bestrating en andere werkzaamheden.

Beplanting

Hoveniersbedrijf Fontein Tuinen levert beplanting in alle soorten en maten. We maken voor u een persoonlijk beplantingsplan, passend bij uw wensen en de ligging en grondsoort van uw tuin. Dit plan zorgt ervoor dat uw tuin het gehele jaar in optimale groei en bloei blijft.

Bestrating

We zijn Gespecialiseerd in bestraten met keramische tegels, dit wordt verwerkt met speciale mortel, waardoor het niet zal verzakken en vast ligt in de ondergrond. Geen kans van opvriezen en je hebt altijd een vaste vloer.

Verlichting

Fontein Tuinen weet welke led-tuinverlichting geschikt is om een sfeervolle tuin te creëren. We leveren hoogwaardige verlichtingsarmaturen met een lange levensduur van wel meer dan 50.000 branduren. Ook kunt u kiezen voor eenvoudige en slimme innovaties die het licht alleen laten branden wanneer dat nodig is.

Vijver of andere waterpartijen

Waterpartijen, zoals een vijver, fontein en waterornamenten, spreken erg tot de verbeelding en ze zorgen bovendien voor een nog grotere biodiversiteit in uw tuin. Het ontwerp, de ligging en de gebruikte materialen voor een waterpartij zijn hierbij erg belangrijk. Ook zorgen we desgewenst voor een bijpassend filtersysteem.

Beregeningsinstallatie

Een goede beregeningsinstallatie geeft uw planten altijd de ideale hoeveelheid water. Ook krijgen ze water op het moment dat ze het echt nodig hebben. Bovendien scheelt een beregeningsinstallatie u tijd, want alles gaat automatisch.

Bouwwerken

Ook wanneer het wat kouder is, kunt u nog steeds van uw tuin genieten, bijvoorbeeld onder een veranda en lekker knus met een authentieke houtkachel erbij. Ook een tuinhuisje is erg praktisch voor het opbergen van tuingereedschap en tuinmeubilair. Verder plaatsen we ook schuttingen en vlonders van hoge kwaliteit.

Meer informatie over tuinaanleg

Mogen we ook een nieuwe tuin voor u aanleggen of uw huidige tuin renoveren? Heeft u nog vragen over uw en onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook voor tuinontwerp en tuinonderhoud

Wij voeren voor u graag de tuinaanleg uit, maar wij nemen ook graag het tuinontwerp en het tuinonderhoud voor onze rekening. Vaak zit er ook bestrating in een tuinontwerp, zoals een terras of een tuinpad. Ook sierbestrating leggen kunnen wij zelf.

Deze tuinen hebben wij reeds aangelegd

Aanleg Tuin Raalte Plan Salland II

Bekijk project
Ontwerp en aanleg voortuin in Raalte

Ontwerp en aanleg voortuin in Raalte

Bekijk project

Tuinrenovatie Hagenvoorde Raalte

Bekijk project

Tuinhuis met buitenkeuken in Raalte

Bekijk project

Aanleg speelse achtertuin in Raalte

Bekijk project

Project aangelegde stadstuin in Haarlem

Bekijk project

Project tuinrenovatie te Raalte aan de Twickel

Bekijk project

Aanleg complete tuin in Raalte – Salland 2

Bekijk project

Beplanting tuin in Nijverdal

Bekijk project
Border renovatie Raalte-Noord

Verhoogde border met natuurstenen stapelblokken in Raalte-Noord

Bekijk project
Pergola Deventer

Pergola van Douglas hout in Deventer

Bekijk project

Tuinrenovatie van onderhoudsvriendelijke tuin

Bekijk project
tuinaanleg appartementencomplex Nijverdal

Aanplant voortuin appartementen complex Nijverdal

Bekijk project

Tuinaanleg Stadshagen Zwolle

Bekijk project

Aanleg tuin in Wierden

Bekijk project

Kindvriendelijke tuin centrum Raalte

Bekijk project

Aanleg tuin en parkeervakken in Heeten

Bekijk project
Contact